За М и С Ауто

Фирма М и С Ауто

ЕООД е създадена преди повече от 15г. Основната ни цел е да внедряваме и развиваме новите технологии за ремонт, поддръжка и профилактика на леките и лекотоварни автомобили. Свържете се с нас:

Лице за контакти: Светослав Тръпков
Притежава:  Майсторско свидетелство
                         Свидетелство по заваряване

Тел: +359 888 518 413
         +359 878 555 066
         +359 2 920 80 85
         +359 2 483 78 88

E-mail: info@vadenenadyuzi.com

Адрес: София, ул. Осогово 58
София, ул. Осогово 58
М и С Ауто ЕООД aдрес: София, България, ул. Осогово 58
 
Стремим се да задоволим растящите изисквания на нашите клиенти, като същевременно запазим традиционното си качество на работа. Ремонтната база е оборудвана с най-съвременна техника, отговаряща на европейските норми.

Разполагаме с напълно обзаведен авторемонтен център, където извършваме:

Вадене на запекли дюзи

,

скъсани подгревни свещи

, ремонт ходова част, стартери, алтернатори, смяна съединител, ултразвуково почистване на дюзи, турбини, егер клапани, колектори текущи ремонти, смяна масла и филтри и др.

Бурната инвазия на дизеловите автомобили и непрекъснато растящите изисквания за екосъобразност през последните десет години, наложиха редица конструктивни и принципни изменения на дизеловите двигатели. Именно, налагането на новите инжектори и подгревни свещи от най-ново поколение доведе до нови и доста сериозни трудности при ремонта и поддръжката на съвременните дизели!
Тенденцията е за намаляване на литровия обем, но в същото време повишаване на мощността и икономията на двигателите. Това налага разработвнето и въвеждане в експлоатация на дюзи (инжектори) от ново поколение - common rail diesel injector.
За разлика от класически резбови дюзи, съвременните пиезо, CRiN, CRI инжектори се монтират в цилиндровата глава свободно и се фиксират с една/две шпилки и фланец или волски език. След определен пробег, поради малката хлабина и голямата контактна повърхност, корозията м/у дюзата и цил. глава е довела до невъзможност за демонтажа на инжектора. Точно по тази причина се налага използването на хидравлични теглителни установки, разработени специално за демонтажа на тези затеглали (корозирали-запекли) инжектори.

Фирма М и С Ауто разполага с голям опит и богат набор специализирани инструменти за безпроблемното отстраняване, както на здрави така и, на вече повредени (от неправилна манипулация) дюзи !!! Не са редки и случаите на

скъсани подгревни свещи

. Отстраняването на проблемната свещ без демонтаж на цил. глава е сложен и деликатен процес. С професионалната окомплектовка на фирми като Pishler, Klann, Rtool можем да се справим дори със скъсан нагревателен елемент (най-често се случва при Тойота, Пежо, Ситроен). Нагевателят при съвременните свещи е направен от сплавта инколел и е запълнен с керамичен изолатор, при дълга експлоатация на двигателя с дефектирала свещ, нагревателя залепва силно към главата и при опит за отвиване той се къса и остава вътре. Не се колебайте да ни потърсите, практиката показва, че експериментите на кварталните "МАЙСТОРИ" не рядко струват на клиента 4 цифрени суми !!!